Frissen Zalából

2022.03.03. 11:00

Köszöntötték a 14 éves bajnokot Eszteregnyén

Közösségi rendezvény keretében köszöntötték a múlt hétvégén a 14 éves Szilágyi Krisztiánt.

Horváth-Balogh Attila

Kele Lajos, Szilágyi Krisztián és Németh Szilvia közösségszervező

Forrás: Zalai Hírlap

Kele Lajos, Eszteregnye polgármestere elmondta: péntek este hagyományteremtő szándékkal télbúcsúztató farsangi mulatságot rendeztek a faluban, maskarás felvonulással, kiszebábu-égetéssel, valamint a Pántlika táncegyüttes és a helyi Kollár Judith énekes fellépésével. 

 

Nagy érdeklődés kísérte a rendezvényt, melyen a polgármester a képviselő-testület nevében elismerő oklevelet adott át a 14 éves Szilágyi Krisztiánnak. A községben lakó fiatal sportteljesítményét ismerték el így, Krisztián ugyanis tavaly a motoros YT 125 4T kategória bajnoka és kupagyőztese lett. 

 

– Természetesen nagyon büszkék vagyunk rá, örülünk a sikereinek, melyeket bizonyosan továbbiak is követnek majd – fogalmazott a rendezvényen Kele Lajos. – Egyúttal itt szeretném megköszönni mindazoknak a fáradozását, akik a programunkra finomabbnál finomabb fánkokat sütöttek. A jövőben szeretnénk egy komolyabb fánksütő versenyt rendezni, melynek során kiválasztjuk Eszteregnye fánkját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában