Látogathatók a betegek

2022.03.04. 13:12

Feloldották a látogatási tilalmat a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban

Mindkét telephelyén feloldotta a látogatási tilalmat a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozata alapján a Zala Megyei Szent Rafael Kórház 2022. március 4-től, közölte az intézmény.

ZH

Forrás: Illusztráció: Fehér Márk/zaol.hu

Az intézménybe kizárólag a kórház főbejáratán át (Csány tér felőli főépület) lehet belépni, védettségi igazolvány vagy egészségügyi szolgáltató által elvégzett 48 órán belüli negatív Covid-gyorstesztről szóló igazolás felmutatásával. (A védettségi igazolványok használatnak kivezetése az egészségügyet nem érinti). Orrot és szájat eltakaró maszk viselése az intézmény teljes területén kötelező. Látogató csak 14. életévét betöltött, egészséges személy lehet. A kórteremben egy betegnél, egyidőben csak egy látogató tartózkodhat.  A látogatás ideje maximum 30 perc. Egy beteg egy napon maximum 2 látogatót fogadhat. A Covid osztályon fekvő páciensek a főszabály szerint nem látogathatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában