Tündérszépek 2022

2022.02.20. 11:00

A gyönyörű Vadász Laurát imádta a kamera

Folytatódott szépségversenyünk zalai versenyzőinek fotózása. Szombaton a nagykanizsai Vadász Laura pózolt Pezzetta Umberto kamerája előtt.

Rákos Bianka

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

- A szüleim, a kollégáim és a barátaim bíztattak, hogy nevezzek be a Tündérszépek versenyre – árulta el a 24 éves lány. Laurának nem volt teljesen idegen a kamera, bár stúdiófotózáson még nem járt ezelőtt, szabadtéren már készültek róla profi képek. Mint mondta, nem bánta meg, hogy eljött, hiszen nagyszerűen érezte magát a Zalai Hírlap stúdiójában. 

 

- Megéri jelentkezni, hiszen csak nyerhetünk vele: nem mindennap készülnek az emberről profi képek – bíztatta a jövendőbeli versenyzőket a kanizsai hölgy.

 

Laura jelenleg a nagykanizsai postán dolgozik, s nagyon szereti a munkáját. Hobbija az olvasás és a rajzolás.

 

2022-es Tündérszépekre még nem zárult le a nevezés, folyamatosan várjuk a 18-29 év közötti hölgyek jelentkezését. Akár saját portfólióval is nevezhetsz, ám ha még nem volt szerencséd egy profi fotós kamerája előtt szerepelned, ezt a lehetőséget ingyen biztosítjuk számodra! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a versenyzőket. A megyei fordulóba maximum harminc lány juthat be, ezért sem érdemes sokáig halogatni a nevezést.

 

A részletekért és a nevezésért látogass el a tunderszepek.hu oldalra!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában