Tippek, trükkök

2022.01.16. 07:00

Hogyan ragyogj a kamera előtt? Pezzetta Umberto tippjei a Tündérszépek versenyzőinek!

Hamarosan elkezdődik a Tündérszépek 2022-es stúdiófotózása, így adunk néhány tippet azoknak a lányoknak, akik élnek az ingyenes fotózás lehetőségével!

Rákos Bianka

Pezzetta Umberto Tóth Evelint fotózza a 2021-es Tündérszépek szépségversenyre Fotó: Archív

Ahogy a korábbi években, a versenyzőknek ismét van lehetősége saját portfólióval jelentkezni, ám azoknak sem kell csüggednie, akik még nem álltak profi fotós kamerája előtt. Pezzetta Umberto, a Zalai Hírlap fotósa ezeket a hölgyeket látja el néhány szuper tanáccsal!

 

- A fotózás előtt minden versenyzőnek azt mondjuk, ne hagyja otthon a mosolyát – kezdte a szakember - Egy szép, vidám arc a fénykép legfontosabb kelléke, s jó, ha kitart a fotózás végéig, amely nagyjából 40-50 percig tart.

 

A Tündérszépek versenyhez szükség van bikinis, utcai és estélyi ruhában készült képekre is, így nagyon fontos, hogy ezeket az öltözékeket ne hagyjuk otthon. A Zalai Hírlap stúdiójában lehetőséget adunk átöltözésre, így Umberto szerint jó, ha az ember többféle szettel készül a fotózásra.

 

- Bikiniből is lehet többet hozni, ám az úszódresszeket kerüljük. A Tündérszépek versenyen fontos, hogy látszódjon a jelentkező alakja. A lényeg, hogy olyan darabokat válasszunk, amelyekben jól érezzük magunkat – tanácsolja a fotós.

 

Fotózásra természetesen a smink is elmaradhatatlan kellék, de jobb, ha követjük a „kevesebb, néha több” elvét.

 

- A természetes, visszafogott smink a nyerő, de az sem árt, ha a versenyző a fodrászhoz is elmegy a fényképezés előtt. Ha már megvan a fotózás időpontja, érdemes egy-két héttel előtte a szoláriumot is meglátogatni, hiszen rengeteget dobhat a képen a szép, napbarnított bőrszín. 

 

Pezzetta Umberto szerint nagyon fontos, hogy ne féljünk a kamerától, s adjuk önmagunkat. Egy fotózáson nem kell modell pályán szerzett tapasztalat, hiszen a fotós segíteni fog abban, hogyan pózoljunk s hozzuk ki magunkból a legjobbat. 

 

A fotózásra nem muszáj egyedül érkezni, hiszen gyakran jól jön, ha valaki segít az átöltözésben, ráadásul az ismerős arc jókora bátorságot is adhat. 

 

- Ha a jelentkező úgy érzi, nyugodtan hozzon kísérőt, de a jelenlegi járványügyi helyzet és a szűkebb hely miatt ne legyen egy-két főnél több – mondta a fotós.

 

Szeretnéd valóra váltani álmaidat? Jelentkezz a 2022-es Tündérszépek szépségversenyre és mutasd meg magad a világnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában