Frissen Zalából

2022.01.31. 14:00

Pódiumbeszélgetést tartottak a köz- és politikai élet aktuális témáiról Nagykanizsán

Napjaink köz- és politikai életének aktuális témáit boncolgatták szombaton a Medgyaszay Házban megtartott pódiumbeszélgetésen Megadja Gábor, Vésey Kovács László, Takács Áron és Ambrózy Áron, a Pesti Srácok hírportál, illetve az Elszabadult hajóágyú podcast műsor újságírói.

Korosa Titanilla

Megadja Gábor, Vésey Kovács László, Takács Áron és Ambrózy Áron a pódiumbeszélgetésen

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A fórumon a nemzeti-konzervatív újságírás képviselői a tőlük megszokott nyíltsággal beszéltek aktuális kérdésekről, országos problémákra reflektáltak. Elemezték az ellenzék politikáját, a szivárványkoalíció együttműködését, illetve szóba került az illegális bevándorlás témája, az április 3-ra tervezett népszavazás és az LMBTQ-ideológia, emellett külpolitikai kitekintést is tettek. A pódiumbeszélgetés végén a közönség soraiból több kérdés is érkezett az újságírókhoz, így a továbbiakban szóba került még a budapesti városháza eladási ügye és a baloldali sajtó munkája is.

A NagyON Kanizsa Egyesület szervezte rendezvény egy programsorozat első állomása volt. A következő hetekben több hasonló pódiumbeszélgetésre is sor kerül ismert közéleti szereplők, közvélemény-formáló személyek részvételével. A beharangozó szerint érkezik Földi László  titkosszolgálati szakértő, Rákay Philip média- és kommunikációs szakember, Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász-publicista is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában