Frissen Zalából

2021.12.08. 07:00

Két zalaegerszegi szociális intézménybe vitt ajándékokat a Titkos Mikulás

A járványhelyzet ellenére idén is megrendezte a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat a Titkos Mikulás adománygyűjtő akcióját, melynek keretében rengeteg ajándékot vittek két szociális intézménybe.

Jóna István

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

A fiatalok kitettek magukért, nagyon sok játékot, könyvet, édességet és tartós élelmiszert ajánlottak fel a jótékony célra, tájékoztatott Szabó Levente diákpolgármester. Elsőként Pózvára, a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény Napraforgó Otthonába látogattak a fiatalok, ahol Keszei Erika megbízott intézményvezető fogadta őket és köszönte meg az adományokat, melyek fontos részei lesznek az otthonban élők mindennapjainak. Képünkön Hóbár Szilvia szakmai intézményvezető-helyettes, Rezneki Zoltán gondozott, a Mikulás, Kokas Ferenc gondozott, Vella Nikoletta általános intézményvezető-helyettes, Keszei Erika és Szabó Levente látható az ajándékokkal. A fiatalok ezt követően a Magyar Vöröskereszt Családok Átmeneti Otthonába is nagy mennyiségű adományt vittek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában