Frissen Zalából

2021.12.20. 10:00

Karácsonyi gálaműsort tartott az Albatrosz Tánc Sport Egyesület

Az idén 35 éves jubileumát ünneplő Albatrosz Tánc Sport Egyesület szombaton karácsonyi gálaműsorral zárta az esztendőt. Az ünnepi műsorban a kicsiktől a nagyokig mindenki színpadra lépett.

Jóna István

Az Albatrosz Tánc Sport Egyesület versenycsoportja megadta a gálaműsor hangulatát Fotó: Pezzetta

- A kezdetekre tekint viszsza az Albatrosz Tánc Sport Egyesület karácsonyi műsora, amely elmaradhatatlan része a közösségünknek. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család, és a gálaest olyan karácsonyi hangulatot ad, mellyel még jobban rá tudunk hangolódni az ünnepekre - mondta Háriné Molnár Ágnes, az egyesület művészeti vezetője.

 

Nagy izgalommal készültek a táncosok, s még nagyobb várakozással ültek le a székekre a szülők és a hozzátartozók a Keresztury VMK kamaratermében, hogy láthassák szeretteiket. Ez nem verseny, itt lehetőséget kapott mindenki, hogy bemutassa, amit szeptembertől tanult.

 

- A járványhelyzet miatt az elmúlt évben is elmaradt a gálaműsor, de ezúttal sem a teljes csapat vett részt a műsorban, hiszen többen karanténban vannak. Közel 150 fővel dolgozunk, és a gyerekek anynyira ki voltak éhezve arra, hogy szerepelhessenek, hogy elkezdtük a felkészülést, és reménykedtünk, hogy idén megtarthatjuk a gálánkat - folytatta Háriné Molnár Ágnes. Hozzátette, hogy a gyerekeknek óriási élmény a fellépés. A 4-5 évesek odaállnak a színpadra, az első pillanatban még a lámpákkal és a díszítéssel foglalkoznak, majd látják, hogy sok ember nézi őket. Szemükkel rácsodálkoznak minderre, ezt látni felemelő érzés.

 

A műsorban tizennyolc szám kapott helyet. A repertoárban zenés-táncos aerobik, gimnasztikai gyakorlatok, művészi modern táncok és az akrobatikus látványtáncok is megjelentek. Úgy épült fel a műsor, hogy a legkisebbektől, az óvodásoktól a haladókon át a nagyobbakig mindenki mutatott be koreográfiát, ezek később versenyszámok is lesznek. A karácsonyi hangulat nemcsak az előadásokban, a zenében, hanem a fényekben, a díszletben is megjelent. Volt, aki rénszarvasnak, manónak öltözött, de az ördög is ott volt a színpadon. A közel másfél órás előadással az egyesület élménybe csomagolt karácsonyi ajándékot adott a résztvevőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában