Frissen Zalából

2021.10.28. 11:30

Lezárult az idősek hónapja programsorozata – Záróeseményt tartottak Zalaegerszegen (videó)

A városi hangverseny- és kiállítóteremben tartották szerdán az idősek hónapja záróeseményét, melyen hárman kitüntetésben részesültek.

Jóna István

A kitüntetettek: Preisz József, Iványi Ildikó és Bangó Gyuláné

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Pezzetta Umberto

Több mint másfél év után szervezte meg a város idősügyi tanácsa és az Életet az Éveknek Országos Szövetség Zala megyei szervezete az idősek hónapja programsorozatot. Dr. Kocsis Gyula, az országos szövetség megyei elnöke lapunknak elmondta, változatos programot sikerült az idősek hónapjára összeállítani, sokkal többen vettek részt a sportos, szabadidős rendezvényeken, szellemi vetélkedőkön, mint korábban.

A kitüntetettek: Preisz József, Iványi Ildikó és Bangó Gyuláné
Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Vigh László országgyűlési képviselő a záróünnepségen arról beszélt, hogy az idősekkel való foglalkozást, köszöntésüket soha nem szabad elhanyagolni. Balaicz Zoltán polgármester pedig hangsúlyozta, hogy az év minden napján éreztetni kell az idősekkel, hogy odafigyelünk rájuk, gondoskodunk róluk és szeretjük őket. Az ünnepségen dr. Kovács Tamás, a megyei kórház aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályának osztályvezető főorvosa tartott előadást.

A város idősügyi tanácsa az idősek világnapja alkalmából Iványi Ildikót, a Nyugdíjas Pedagógus Egyesület elnökét, Bangó Gyulánét, a Mezőgazdasági Nyugdíjasok Klubja vezetőjét és Preisz József órásmestert aktív közösségi munkájáért kitüntetésben részesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában