Frissen Zalából

2021.10.20. 10:20

Fékezés nélkül rohant a kocsisorba az M1-esen (videó)

A videón jól látható, ahogy az autó fékezés nélkül belerohan a kocsisorba az M1-es autópályán.

zaol.hu

Fotó: Józsa Zsuzsa

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyik forgalomfigyelő kamerája rögzítette, ahogy 2021. október 16-án, szombat délután az M1-es autópályán a kocsisorba fékezés nélkül becsapódik egy személyautó. A balesetben 3 személyautót tört össze, az egyik vétlen autós súlyos sérüléseket szenvedett.

 

A felvételeken az látható, hogy az M1-es autópálya 142-es kilométerszelvényének környékén, Lébény térségében korlátozásokkal járó aszfaltozási munkák miatt megtorpant a kocsisor. A közlekedők döntő többsége a kihelyezett előjelzéseket figyelembe véve lassított és szinte mindenki vészvillogót használt, hogy figyelmeztesse a mögötte haladókat a forgalmi helyzetre. A belső sávban ekkor feltűnt egy fehér terepjáró, aki szintén lassít és vészvillogót használ, a mögötte lévő román rendszámú piros kombi viszont egyáltalán nem fékezett. A helyzetet gyorsan felismerve a terepjáró még el tudott „menekülni” a külső sávba, a kombi viszont nagy erővel a várakozó járművekbe csapódott –" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> írja a Magyar Közút.

 

Kiemelt kép: részlet a videóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában