Frissen Zalából

2021.10.25. 13:15

Elhunyt Dr. Nagy Klára, a Szent Rafael Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztály osztályvezető főorvosa

A szomorú hírt a Zala Megyei Szent Rafael Kórház írta közösségi oldalán.

zaol.hu

Fotó: Partics Andrea

„Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 63. évében elhunyt Dr. Nagy Klára, a Kardiológiai Rehabilitációs Osztály osztályvezető főorvosa.

Dr. Nagy Klára 1983. október 1-től dolgozott kórházunkban. Szorgalmát, széleskörű szakmai érdeklődését jelzi, hogy belgyógyász, kardiológus és rehabilitációs szakorvosi vizsgát is tett. 2016. május 1-én lett osztályvezető főorvos, mikor a rehabilitációs osztály kivált a kardiológiából.

Forrás: Zala Megyei Szent Rafael Kórház közösségi oldal

Pácienseivel mindig türelmes, kedves, segítőkész volt. A betegségek megelőzését ugyanúgy céljának tartotta, mint az utókezeléshez nélkülözhetetlen életmódváltás elősegítését. A Zalai Nyitott Szív Egyesület elnökeként kirándulásokat, előadásokat, összejöveteleket szervezett. Társasági emberként lelkesen bekapcsolódott a kórház jótékonysági gálaműsorainak rendezésébe is.” – írja a Zala Megyei Szent Rafael Kórház " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában