Frissen Zalából

2021.09.16. 14:00

TEDx Nagykanizsa – Ismét ingyenesen látogatható konferenciát tartanak

TEDx Nagykanizsa néven a tavalyi nagy sikerre való tekintettel Ladányi Kristóf lokálpatrióta szervezésében ismét ingyenesen látogatható konferenciát tartanak szeptember 17-én (péntek) 17 órakor a Móricz Zsigmond Művelődési Házban.

Benedek Bálint

A TED (technológia, szórakoztatás, dizájn) konferenciák globális sorozatának különlegessége, hogy az adott előadók számára csupán 18 perc áll rendelkezésre, hogy átadják az információt, ugyanakkor inspirálják a hallgatóikat.

– Az idei rendezvényen a nehezen eldönthető kérdésekre keressük a válaszokat – fogalmazott Ladányi Kristóf. – Ezek néha egyértelműek, de nem mindenkinek. Néha a tudatlanságunk miatt nem tudunk dönteni, máskor pedig akarattal tévesztenek meg minket, és ezért nem látjuk az igazságot. Vagy egyszerűen csak hezitálunk. A TEDx Nagykanizsa a tisztánlátásban segít.

Az előadók közül dr. Tóth-Kaszás Nikoletta, a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ főigazgatója az egyetemi létről beszél, kollégája, dr. Jaskó Szilárd előadásának címe, „(dez)Információs társadalom” is sokat sejtető. Mellettük az étterem-tulajdonos Bogár Péter a külföldi munkavállalást hasonlítja össze az itthoni élettel, míg Zakály Viktória a regény­írásról beszél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában