Frissen Zalából

2021.09.11. 10:00

Mászófal várja a kicsiket a kiskanizsai Pipitér Tagóvoda udvarán

A kiskanizsai Pipitér Tagóvoda udvara az intézményi alapítvány segítségével, szülői támogatással és a sormási önkormányzat anyagi hozzájárulásával 630 ezer forintból új mászófallal gazdagodott.

Benedek Bálint

A gyerekek rögtön birtokba vették a mászófalat Fotó: Szakony

– A kinevezésemkor teljes udvarrekonstrukciót ígértem – mondta Göndör Réka, a Pipitér óvoda vezetője –, szem előtt tartva a gyerekek életkori sajátosságait, a változatos mozgásigény kielégítését, az udvar esztétikumát. Mindig kerestem az új lehetőségeket, a modern és praktikus megoldásokat az eszközbeszerzések során.

Udvarunkon adott egy hosszú domboldal, melyre éppen megfelelő az új rézsű- beépítéses mászófal, melyet a vállalkozó nemrégiben készített és telepített udvarunkon. A sormási önkormányzat segítsége nem volt véletlen a fejlesztésben, hiszen a településről több kisgyermek is jár hozzánk, és évek óta szoros az együttműködés az óvoda és az önkormányzat között. Ezzel a játékeszközzel, valamint a Nagyrác telephelyen nemrég átadott biciklipályával az óvodák udvari korszerűsítése befejeződött. Az eszközök állagmegóvásáról, karbantartásáról folyamatosan gondoskodnak továbbra is, hogy minél tovább élvezhessék az óvodások a játékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában