Frissen Zalából

2021.08.17. 07:00

Hétrétország: két kiállítás és Hobo Ady-estjére is sor került

Vasárnap kora este az évek során kialakult hagyományoknak megfelelően kiállításmegnyitókkal kezdődött meg a legnagyobb őrségi kulturális fesztivál, a Hétrétország idei programja. A Malom Galériában ezúttal négy tárlatot helyeztek el a szervezők.

Gyuricza Ferenc

Balogh István Péter Reggel című festménye Fotó: Gyuricza

A főépületben a Velemérben élő festőművész, Balogh István Péter legújabb alkotásai mellett Nyilas Ilona legendás színházi előadásokat bemutató, analóg technikával készült fényképeit, illetve Simon Attila különleges úti képeit tekinthetik meg az érdeklődők; a társalgóban pedig a szintén festőművész Papp Norbert képsorozata kapott helyet.

Balogh István Péter Reggel című festménye Fotó: Gyuricza

A két tárlat közös megnyitóján a Hétrétország fesztiváligazgatója, az Őri Alapítvány kuratóriumi elnöke, Sülyi Péter hívta gondolatébresztő beszélgetésre az alkotókat. Ennek során a kiválóságról, a művészetek iránti alázatról esett szó, majd a pajtaszínházban Földes Hobo László mutatta be Ady Endre-műsorát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában