Frissen Zalából

2021.08.23. 15:00

Családi napot tartottak Várföldén

Még az elmúlt hét végén rendezett családi napot a helybéli lakosok számára a dél-zalai község önkormányzata. Többek közt játszóházzal, kézműves-foglalkozásokkal várták az érdeklődőket.

Gyuricza Ferenc

Szolnok Csaba József (balról), Szolnok Emília Szimonetta és Kovács Csenge az akkumulátoros kisautókban

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

Várföldén hagyományosan július volt a falunap időpontja, ám a járvány miatt tavaly már nem tarthatták meg a rendezvényt, s idén is egy szerényebb családi nappal helyettesítették. Ezzel együtt az időpont is módosult, a rendezvény augusztusra tolódott ki. Tóth Árpád, a falu polgármestere úgy fogalmazott lapunknak: elsősorban a gyerekek kedvében szerettek volna járni, ezért nemcsak a megszokott programokkal, játszóházzal, népi játékokkal és kézműves-foglalkozással készültek, de süteménnyel, szendviccsel és üdítővel is megvendégelték őket. Nagy sikerük volt emellett az akkumulátoros kisautóknak, illetve az ugrálóvárnak is. A program zárásaként Kanta Judit énekesnő adott műsort a településen.

Szolnok Csaba József (balról), Szolnok Emília Szimonetta és Kovács Csenge az akkumulátoros kisautókban Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában