Frissen Zalából

2021.07.21. 12:31

Két év után rendezik meg újra a jótékonysági főzést az Aquacityben

Két év elteltével újra lesz jótékonysági főzőverseny a zalaegerszegi Aquacity Vízicsúszda és Élményparkban augusztus 14-én. Az eddigiektől eltérően ezúttal 500 forintos bónuszjeggyel lehet majd megvásárolni a csapatok által készített finomságokat. Jelentkezni augusztus 3-ig lehet – hangzott el a helyszíni sajtójátékoztatón.

Mozsár Eszter

A beharangozó résztvevői: Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Gasztonyi Beáta intézményvezető (Zala Megyei Szent Rafael Kórnáz), Balaicz Zoltán polgármester és Bánhegyi Péter igazgató (Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft.)

Fotó: © Katona Tibor

A tavaly februári látványos farsangi felvonulás után ez lesz az első nagyszabású városi rendezvény, ami az újraindítás jelképe lehet, mondta Balaicz Zoltán polgármester. A helyi lakosok 1000 forintos belépővel, a nem zalaegerszegiek napi fürdőjeggyel használhatják a komplexumot. A belépők árát egészíti ki a fürdő területén vásárolható 500 forintos bónuszjegy és a cégek jótékonysági felajánlása. A pénztárak már a vendégek érkezése előtt, reggel 8 órától nyitnak. Az Aquacityben összegyűlt összeget a szeptemberi vadpörkölt fesztivál bevételével együtt nyújtják át a kedvezményezett Zala Megyei Szent Rafael Kórháznak.

Dr. Gasztonyi Beáta kórházigazgató elmondta, elsősorban a betegek komfortérzetét szeretnék javítani, az adományból televíziókat vásárolnának.

A beharangozó résztvevői: Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Gasztonyi Beáta intézményvezető (Zala Megyei Szent Rafael Kórnáz), Balaicz Zoltán polgármester és Bánhegyi Péter igazgató (Zalaegerszegi Létesítményfenntartó Kft.) Fotó: Katona Tibor

Vigh László országgyűlési képviselő emlékeztetett, az elmúlt tíz esztendőben a megyei egészségügyi intézményben eddig 9 milliárd forintos fejlesztéseket hajtottak végre, ám a modernizálás nem áll le, további támogatásokat remélnek a kormánytól. Megköszönte továbbá az itt dolgozók helytállását, s arra biztat mindenkit, hogy a negyedik hullám tetőzése előtt kérjék az oltást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában