Frissen Zalából

2021.06.13. 20:00

Villástargonca sebesített meg egy férfit; drogos zalai ügyek; késelők rács mögött – A hét hírei

Ezek voltak a hét legfőbb megyei hírei.

zaol.hu

Fotó: Shutterstock

Bedrogozva maszturbált egy kertvárosi parkolóban a zalaegerszegi férfi

Egy zalaegerszegi férfi amfetamin-tartalmú port, metamfetamin-tartalmú kristályos anyagot, marihuánát, valamint MDMB-4en-PINACA tartalmú növényi anyagot szerzett meg, magához vette őket, 2020. május 6.-án az esti órákban gépkocsiba ült, és ott fogyasztott a kábítószerekből. Közvetlenül előtte bevett még egy midazolám hatóanyagú nyugtató-altató gyógyszert is. További részletek ITT!

Zivatar csapott le Keszthelyre (videó)

Az időjárás szeszélyessége egyre jobban megnyilvánul manapság. Sok olvasónkat érdekelte, hogyan csapott le a zivatar a napokban Keszthelyre. A videót is tartalmazó cikkünk ITT érhető el!

Rács mögött a keszthelyi késelők

A bíróság kedden letartóztatásba helyezte azt a két férfit, aki múlt pénteken délután a Helikon Hotel felújításán dolgozó munkásokra támadt Keszthelyen, mert egyikük két nappal korábban a hotel közelében az utcán sétáló barátnőik után kiabált. A cikk folytatása ITT található!

Tragédia! Villástargonca sebesített meg egy férfit Nagykutason, belehalt a sérüléseibe

Értesüléseink szerint a tragédia egy tehenészeti telepen következett be, amikor a bálát szállító villástargonca megsebesített egy középkorú férfit, aki később a sérüléseibe belehalt. ITT adtunk hírt róla!

Illusztráció: Shutterstock

Herbál gyártásból és árusításból akarta fenntartani magát egy család Zalaegerszegen

Herbál, más néven új pszichoaktív anyagot tartalmazó, kábító hatású növény eladásából akarta fenntartani magát a család, az ügyükben nemrég született vádirat. Az egerszegi járási ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt emelt vádat. A bűnügy részletei ITT!

Szentgróti öröm a Bányászon

Az ismét megrendezésre kerülő labdarúgó Zala Megyei Kupa fináléja az Olajbányász-stadionban nagy taktikai csatát és a valamivel talán esélytelenebbnek tartott Zalaszentgrót győzelmét hozta a Teskánd felett. Írásunk a mérkőzésről ITT érhető el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában