Frissen Zalából

2021.06.21. 07:00

Kanizsa Aréna: a sportvezetők már tele vannak tervekkel

Kanizsai sportegyesületek vezetői tettek látogatást pénteken az épülő Kanizsa Arénában. A sportvezetők tele vannak tervekkel a létesítmény használatát illetően.

Pásztor András

Diós András, Kovács Magdolna, Bizzer András alpolgármester, Horváth Tamás, Szloboda Judit és Kovács Tamás a pénteki bejáráson az aréna bejárata előtt Fotó: Szakony Attila

Fotó: Szakony Attila

A vendégeket Diós András, a ZÁÉV Zrt. főmérnöke vezette körbe, aki részletes tájékoztatást adott az öltözők számáról, az edzőtermek méretéről, illetve magáról a küzdőtérről, ahol a motoros térelválasztóknak köszönhetően több csapat is tarthat edzést egyszerre.

- Számos teremsportnak adhat otthont a Kanizsa Aréna, így többek között a futsal, a kosárlabda, a kézilabda vagy akár a tenisz szerelmesei is használhatják majd a csarnokot – sorolta a főmérnök. Kovács Magdolna, a kanizsai női kosárlabdacsapat technikai vezetője a bejárást követően úgy fogalmazott: eddig csak álom volt, hogy egy ilyen impozáns csarnokban fogadhassák az ellenfeleket, ám úgy tűnik, mindez most kézzelfogható közelségbe került.

Diós András, Kovács Magdolna, Bizzer András alpolgármester, Horváth Tamás, Szloboda Judit és Kovács Tamás a pénteki bejáráson az aréna bejárata előtt Fotó: Szakony Attila

- Azt gondolom, csak rajtunk, egyesületi vezetőkön múlik, hogy mennyire lesz kihasznált az aréna, mi a magunk részéről tele vagyunk tervekkel, ötletekkel – tette hozzá Kovács Tamás, az UFC elnöke és Horváth Tamás, a kanizsai futsalcsapat vezetője. Mint mondták: a nemzetközi kispályás labdarúgótornáktól kezdve a futsalválogatott vendégszereplésén keresztül a kanizsai és zalaegerszegi öregfiúk labdarúgócsapat mérkőzéséig bezárólag számos program szervezése kezdődhet el hamarosan.

Szloboda Judit, a Zala Megyei Kézilabda Szövetség szakfelügyelője is részt vett a bejáráson. Mint elmondta: az országot járva látott már nagy és szép sportcsarnokokat, és a Kanizsa Aréna rövidesen minden bizonnyal ezek sorába lép majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában