Frissen Zalából

2021.06.17. 13:00

Június 17. is világnap: a kukások ünnepe

Ma, június 17-én ünneplik a kukások világnapját. Ez alkalomból a Netta-Pannonia Kft. munkatársai a világnapot népszerűsítő pólóban dolgoznak, a járműveikre pedig zászlók kerülnek.

Benedek Bálint

Készülnek az ünnepre: Bogdán László, Sznopek Zoltán, Németh Csaba, Orsós László és Orsós György

Fotó: Szakony Attila

A cég logisztikai vezetője, Császár András elmondta: hagyományteremtő céllal hívták életre ezt a nálunk ritka szakmabeli kezdeményezést. Úgy gondolták: sok hivatásnak van világnapja, miért ne hívják fel a figyelmet a sajátjukra is.

– A kukások világnapja lehetőséget ad a köszönetre is – fogalmazott. – A kollégák fáradhatatlanul dolgoznak, figyelve a bevezetett védekezési és megelőzési szabályokra is, ezzel hozzájárulva, hogy a gyűjtési szolgáltatásban a vírushelyzet ellenére sem kellett korlátozást bevezetnünk. Kollégáim mindig úgy szervezik a munkát, hogy a különböző tevékenységi körök között fennmaradjon a lehetőség a dolgozók átirányítására.

Készülnek az ünnepre: Bogdán László, Sznopek Zoltán, Németh Csaba, Orsós László és Orsós György
Fotó: Szakony Attila

A világnapon csökkentett nyitvatartással dolgoznak, de a hulladékudvarokba és az ügyfélszolgálati irodákba 14 óráig érkező ügyfeleknek ajándékkal kedveskednek. A munkatársakat pedig zárásként street food vendéglátással várják a nagykanizsai, illetve nagyatádi telephelyeken.

Fotó: Netta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában