Frissen Zalából

2021.06.16. 10:00

A Föld napja alkalmából hirdetett versenyt a Zala-Müllex Kft.

A Föld napja alkalmából Óvd Te is a Földet címmel indította el a Zala-Müllex Kft. a környezetvédelemmel kap­csolatos ismeretek bővítését célzó felhívását. Sok osztályközösség jelentkezett, végül tizenkét osztálykép versengett a cég közösségi felületén a lájkokért.

Jóna István

A végső győzelmet 1017 lájkkal a zalaegerszegi Öveges József Általános Iskola 5. a osztálya szerezte meg Fotó: Jóna István

Az általános iskolák 5–8.-os osztályai számára készített feladatlapot helyesen megfejtők május végétől másfél héten át versenyezhettek a fődíjért a Zala-Müllex Kft. Facebook-­oldalán. A versenyben maradt tizenkét osztály között szoros lájkverseny alakult ki, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a 12 osztálykép összesen közel 5500 kedvelést kapott.

A végső győzelmet 1017 lájkkal a zalaegerszegi Öveges József Általános Iskola 5. a osztálya szerezte meg Fotó: Jóna István

A végső győzelmet 1017 lájkkal a zalaegerszegi Öveges József Általános Iskola 5. a osztálya szerezte meg. Az elismerő oklevelet – amellyel az osztály december 31-ig beváltható pizzázást nyert – Pulmann Hajnalka, a Zala-Müllex Kft. gazdasági vezetője adta át Andráshidán a győzteseknek.

A megmérettetés hozzájárult a fiatal generáció környezettudatos gondolkodásának fejlesztéséhez, valamint a diá­kok hulladékgazdálkodással, illetve környezetvédelemmel kapcsolatos ismereteinek bővítéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában