kiemelkedő teljesítmény

2021.05.17. 21:00

Javaslatokat várnak a Bakonyi Károly-díjra

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campus együttesen Bakonyi Károly-díjat adományoz azon személy számára, aki tudományos és/vagy kulturális tevékenysége során kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Pannon Egyetem Georgikon Kar és Keszthely város érdekében egyaránt.

ZH

A képviselő-testület az elismerésre a közvélemény bevonásával a legszélesebb körből várja a javaslatokat, a javaslattétel feltételei Keszthely város honlapján (http://www.keszthely.hu/hirdetmenyek) megtalálhatók.

A kitüntetés adományozására vonatkozó javaslatokat részletes indokolással 2021. május 31. (hétfő) napjáig lehet megküldeni „Keszthely Város Polgármestere” címre (Keszthely Város Önkormányzata, Nagy Bálint polgármester, 8360 Keszthely, Fő tér 1.).

A javaslattételre vonatkozó nyomtatvány (Kezdeményezés Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete által alapított kitüntetés átadására) letölthető Keszthely Város honlapjáról (https://www.keszthely.hu/ugyintezes/polgarmesteri-hivatal/onkormanyzati-es-igazgatasi-osztaly/titkarsagi-feladatok).

Keszthely, 2021. április 28.

Nagy Bálint

polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában