Frissen Zalából

2021.05.02. 19:30

Halálos quad baleset, hosszú sor a zalaegerszegi oltópontnál – ezek voltak a hét legolvasottabb hírei

Ismét összeszedtük a hét legfontosabb történéseit.

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Halálos quad baleset Zalaszentgrótnál: idős hölgy vesztette életét

Oldalára borult egy quad Zalaszentgrót zalakoppányi településrészén péntek reggel a Koppányi utcában. A baleset miatt néhány órára lezárták az utat. A baleset következtében a quad vezetője, egy 59 éves férfi elgázolta a temető irányába haladó 86 éves gyalogos hölgyet, aki a helyszínen életét vesztette. A sofőr megsérült. Részletek ITT.

„Megkapta a betegek szentségét”- a rédicsi „gördeszkás” pap állapotáról vallott a szombathelyi megyéspüspök

Naponta áldozik és jókedvű a koronavírus-fertőzésben szenvedő, kórházban fekvő rédicsi plébános. A gördeszkás papként ismertté vált atya megkapta a betegek szentségét, amit a köznyelv utolsó kenetként ismer. Székely János szombathelyi megyéspüspök, a pap felettese most jó hírekről számolt be. Részletek ITT.

Oltásra várnak – Ilyen hosszú sor állt a Zala Megyei Szent Rafael Kórháznál

Pénteken rendkívüli oltási akció indult: a Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhattak időpontot a kórházi oltópontokra az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében. A zalaegerszegi Szent Rafael Kórháznál e miatt hosszú sor kígyózott. Részletek ITT.

Fotó: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Gólt nem láthattak a nézők, de a ZTE FC így is ünnepelhetett

Újra nézők előtt játszhat a labdarúgó NB I., így szombaton a ZTE FC és a Kisvárda egerszegi összecsapásán is már drukkerek lehettek a lelátók. A kék-fehérek már úgy léphettek pályára a szezon utolsó hazai találkozóján, hogy a bent maradása gyakorlatilag már biztosított volt. A mérkőzésen nem született gól, viszont a megszerzett egy ponttal a zalaiak végleg bebiztosították a bent maradásukat. Beszámolónkat ITT olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában