Frissen Zalából

2021.05.13. 07:00

A hét minden egyes napjára jut program a Közösségek Hetén Bázakerettyén

A hét minden egyes munkanapjára kínált programot a dél-zalai településen és annak környékén élők számára a Déryné Művelődési Ház és Könyvtár. A közművelődési intézmény csatlakozott a Közösségek Hete országos sorozatához.

Gyuricza Ferenc

Képünkön: moderntánc-óra a Fitt-Ladykkel

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

A település közművelődési munkatársa, Némethné Szmodics Márta elmondta: az idén már 5. alkalommal megrendezett országos program célja felhívni a figyelmet a közösségek megtartó erejére. Helyben mindehhez még annak szándéka is társult, hogy a meglévő csoportokat újra aktivizálják, hisz van köztük olyan is, melynek tagjai tavaly november óta nem találkoztak egymással. Az intézmény a hét minden egyes munkanapjára kínált programot: a madarak és fák napja alkalmából szemétszedéssel egybekötött közösségi sétára hívták az érdeklődőket, akiktől fotókat is vártak kedvenc helyeikről. Volt moderntánc-óra, online helytörténeti kvíz, ma a könyvtárban az újonnan érkezett könyveket mutatják be, pénteken pedig – záróprogramként – a Bázakerettye Tavaszi Arca című videófilmet „vetítik” az intézmény közösségi oldalán.

Képünkön: moderntánc-óra a Fitt-Ladykkel
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában