Koronavírus Zalában

2021.04.08. 07:00

Vendégeivel együtt örül a nyitásnak a Lentiben dolgozó műkörmös

Lentiben vendégeivel együtt örül a nyitásnak Kósa Nóra műkörmös.

Korosa Titanilla

Kósa Nóra lenti műkörmös mindig csak egy-egy vendéget fogad, és persze maszkban

Fotó: Korosa

Elmondta: hirtelen érkezett a bejelentés, hogy kinyithat a szalon, de hamar betelt a naptára a következő napokra is. – A körmök, műkörmök akkor szépek, ha háromhetente megújítjuk őket – magyarázta -, de az esztétikum mellett amiatt sem mindegy a kezelés gyakorisága, hogy a lenőtt köröm zavaró, kellemetlen lehet, előfordul, hogy betörik, vagyis nem biztos, hogy kibír egy hónapot, vagy még többet. Márciusban nem számítottam ilyen erős szigorításra, úgy gondolom, az olyan kisebb szalonoknál, mint amilyenben mi ketten is dolgozunk, nem volt egészen jogos a zárva tartás, hiszen csak egy-egy vendéget fogadunk maszkban és az egészségügyi előírásoknak megfelelően, de alkalmazkodtunk a helyzethez. Közben azért nehézséget okozott, hogy meghosszabbították a lezárást, kérdéses volt a nyitás időpontja, többször át kellett szervezni emiatt a vendégek lefoglalt időpontjait.

Kósa Nóra lenti műkörmös mindig csak egy-egy vendéget fogad, és persze maszkban
Fotó: Korosa

Hozzátette: a katás vállalkozóknak, így neki is segítséget jelent a márciusi adókedvezmény, de az egyhavi bevételkiesést mindenki megérzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában