Frissen Zalából

2021.04.17. 07:00

Segítenek a rászorulóknak Kanizsán, hogy regisztrálhassanak az oltásra

A Nagykanizsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat és az Anosztru Országos Egyesület szívesen segít minden rászorulónak abban, hogy az interneten keresztül regisztrálhasson a koronavírus elleni védőoltásra.

Benedek Bálint

Teleki László a számítógép előtt

Fotó: Gergely Szilárd

A szervezetek elnöke, Teleki László úgy véli: elképzelhető, hogy a leghátrányosabb helyzetű emberek azért nem jelentkeztek még a vakcináért, mert nem rendelkeznek interneteléréssel, sokuknak számítógépe sincs.

Teleki László a számítógép előtt
Fotó: Gergely Szilárd

– Ezért nyújtunk segítő kezet a nagykanizsai és a környékbeli rászorulók számára – folytatta. – Minden hétköznap 9 és 15 óra között kereshetik fel az érdeklődők a kanizsai Bogdán János közösségi ház irodáját, ahol a munkatársaink segítenek ebben a néhány perces műveletben. Csak akkor lehet bármiféle nyitásról beszélni, ha a lakosság nagy számban felveszi az oltást. A nehéz körülmények között élők is szeretnék megóvni az egészségüket, ezért kötelességünknek érezzük, hogy biztassuk őket a helyes döntés meghozatalára és technikai segítséget is adjunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában