Koronavírus Zalában

2021.04.22. 14:00

Ludvig Zoltán festőművész is megkapta az oltást

Ludvig Zoltán festőművész és felesége a Szputnyik-V orosz vakcina második adagját is megkapta már, és arra biztatnak mindenkit: vállalják az oltást.

Benedek Bálint

Ludvig Zoltán: ha kell, jöhet a harmadik is Fotó: Gergely Sz

Ludvig Zoltán szerint mindent meg kell tenni, hogy az emberiség mielőbb túllendüljön a világjárványon. Erre bármelyik vakcina jó megoldás, hiszen tudósok, orvosok egyaránt elismerően nyilatkoztak a hatékonyságukról. Nekik a háziorvos ajánlotta az orosz változatot, s mivel bíznak a szakértelmében, elfogadták.

Ludvig Zoltán: ha kell, jöhet a harmadik is Fotó: Gergely Sz

– Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltunk, és nagyon bízunk abban, hogy mihamarabb kinyithat a világ – fogalmazott a festőművész. – Bár a híreket hallva még az is elképzelhető, hogy a betegség örökre velünk marad. Éppen ezért kell védekezni a vírus ellen, hiszen a művészeti szabadiskolába látogatóknak is lényeges a fokozott biztonság. A kurzusok résztvevői szeretnének olyan környezetben alkotni, ahol a művésztársak odafigyelnek az egészségükre.

A Ludvig házaspár az oltás ellenére is óvatos, betartják az összes korábban bevezetett óvintézkedést. Zoltán hozzátette: ha a tudomány bebizonyítaná, hogy harmadik vakcinára is szükség van, ők annak is állnak elébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában