Frissen Zalából

2021.04.29. 15:20

Kupakgyűjtő szív, ezúttal Tótszerdahelyen és Letenyén

Kistolmács után Tótszerdahely és Letenye is csatlakozott a Noel gyógyulásáért indított kezdeményezéshez.

Benedek Bálint

Fotó: Matola Szilvia

Tótszerdahely

A kupakokat már ez idáig is többen gyűjtötték a településen e célból elkülönítetten, így örömmel vették Matola Szilvia önkormányzati képviselő javaslatát a szív elkészítésére és kihelyezésére. A kupakgyűjtő kivitelezését teljes egészében egy nagykanizsai vállalkozás végezte el ingyenesen. A kupakgyűjtő tárolót a Zrínyi téren, a konyha bejárata előtt találhatják a látogatók.

Fotó: Matola Szilvia

Letenye

Letenyén is szeretnének segíteni Noelnek, ezért a város önkormányzati képviselője, Somogyi Tibor úgy döntött, hogy a bátyjával, Somogyi Andrással üzemeltetett vállalkozása legyártja és kihelyezi a kupakgyűjtőt.

Fotó: Formula 3000

A kistolmácsi példa „ragadósnak” bizonyult, a testvérek, valamint egyik barátjuk, Horváth Vilmos azonnal cselekedtek. Mihelyst elkészültek kirakták az edényt Letenyén a Szent Imre herceg utca 58-62. számú telephelyük elé. elé helyezték ki. A kupakok mellett az aludobozok gyűjtésének is helyet biztosítanak a vállalkozás területén.

Kapcsolódó cikkünk:

" data-width="500" data-show-text="true">

">Gyűlnek a kupakok a nemes cél érdekében! 🙏

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában