Frissen Zalából

2021.04.03. 10:00

Fejlesztések a lenti kempingben

Több fejlesztést is végeztek az elmúlt időszakban a helyi termálkempingben és a panzióban.

Korosa Titanilla

Kárpáti Zoltán, a gyógyfürdő ügyvezetője a panzió megújult szobáit mutatja Fotó: Korosa Titanilla

A Lenti Thermal Panzió és Kemping közvetlenül a fürdő mellett található. A gyógyfürdő által üzemeltetett létesítményben 144 lakókocsis egység van, a panzióban pedig 15 szoba, melyek felújításon estek át.

– Az elmúlt hetekben végzett munkálatok érintették a kempingben a víziközmű-rendszert, az elektromos és a szennyvízhálózat korszerűsítését, mindez kiegészült a tűzivízhálózat fejlesztésével, illetve a földfelszín fölött kialakították az új közműcsatlakozási pontokat az egyes parcellákhoz – mondta Kárpáti Zoltán, a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője. – Ezzel a beruházással nagyobb áramfelhasználást tudunk biztosítani, ami a mai kor igényeinek megfelel, a klímával, konyhatechnikai és informatikai berendezésekkel ellátott lakókocsik számára.

Kárpáti Zoltán, a gyógyfürdő ügyvezetője a panzió megújult szobáit
mutatja Fotó: Korosa Titanilla

Kárpáti Zoltán arról is beszámolt, hogy korábban a termálpanzió 15 szobáját is jelentősen megújították a közlekedési folyosókkal párhuzamosan, míg a régi szauna helyén új mosoda kapott helyet, illetve ez évben a földszinten a panzió recepciója is teljesen megújul.

Tervezik a létesítményben a pandémia utáni nyitást is. Erről az ügyvezető elmondta, hogy a jelenlegi helyzetet nézve bíznak abban, hogy a kemping és a panzió májusban megnyithat, ennek megfelelően készülnek elő a munkálatokkal, parkosítással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában