Frissen Zalából

2021.04.04. 20:00

Apple Maps autója; apró férgek a maszkon; baleset Kemendolláron: ezek voltak a hét zalai hírei

Összefoglaljuk az elmúlt hét főbb híreit!

zaol.hu

Fotó: zaol.hu

Utánajártunk: Az arcmaszkokon található apró férgek nem veszélyesek!

Az internetes közösségi oldalakon és a" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> videómegosztó portálokon folyamatosan terjednek a maszk anyagán és annak felületén felfedezett apró, szürke férgeket ábrázoló videók, melyek főleg víz hatására bukkanak fel.

Szerettük volna elejét venni a találgatásoknak és a hamis információknak, ezért utánajártunk az igazságnak. Ebben a Zala Megyei Szent Rafael Kórház kilinikai mikrobiológusa, a nagykanizsai dr. Felső Péter volt a segítségünkre. Részletek ITT!

Oszlopnak csapódott egy autó Kemendolláron

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerdán Kemendolláron, a Kossuth Lajos utcában. A gépkocsit egy nő vezette, aki lesodródva az útról az árokba hajtott, majd törzsben kidöntött egy villanyoszlopot. A balesetben személyi sérülés nem történt, viszont az oszlop majdnem az úttestre borult. Részletek ITT!

Fotó: Pezzetta Umberto

Zalai beteg gyermek szüleinek indult licit az interneten

Milán kétéves és születése óta kórházi lélegeztetőn van, szív-és tüdőbetegsége miatt, a szülők azonban anyagilag nehezen tudják megoldani az állandó utazást. Emiatt egy édesanya elhatározta, hogy licitet indít a megsegítésükre: részletek ITT!

Fotó: Facebook

Lencsevégre kaptuk az Apple Maps autóját Zalaegerszegen!

Az Apple weboldala szerint márciusban indultak útnak az Apple Maps-es járművek, melyek Magyarország egész területét végigjárják majd. Kedd délután fotóztuk le az Apple Maps autóját Zalaegerszegen. Részletek ITT!

Fotó: zaol.hu

A ZTE FC legyőzte a DVTK-t a kiesési rangadón!

Három hetes szünetet követően folytatódott a labdarúgó NB I. és a 27. fordulóban a ZTE FC előtt komoly feladat állt. A kiesés elleni harcban közvetlen riválisát, a Diósgyőrt fogadta szombaton és küzdelmes találkozón, de 2-0-ra az egerszegiek győztek, amivel nagyon fontos három ponttal gazdagodtak. Részletek ITT, Favorov bombagólját pedig ITT mutattuk meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában