Sajtótájékoztató

2021.03.08. 15:40

Mindenki számára élhető környezet megteremtése a cél Keszthelyen

A Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Nonprofit Kft. és a Gazdasági Ellátó Szervezet összeolvadt, s a VÜZ Kft. vezetésében is történt változás. A céget Laczkó Mária vezeti, akit Nagy Bálint polgármester mutatott be hétfői sajtótájékoztatóján.

Keszey Ágnes

Laczkó Mária és Nagy Bálint szólt VÜZ kft. új terveiről

A polgármester felidézte: az önkormányzati ciklus elején célul tűzték ki, hogy erőssé és stabillá váljon az önkormányzati intézmények és cégek struktúrája. Az idei év egyik legnagyobb és legfontosabb feladata a városüzemeltetés átalakítása. A feladatok hatékonyabb ellátása érdekében képviselő-testületi döntés alapján a GESZ már a VÜZ részeként működik. Ez egyrészt a munkaszervezés, a hatékonyabb működés és az erőforrások optimálisabb kihasználása miatt valósult meg.

Laczkó Mária és Nagy Bálint szólt VÜZ kft. új terveiről

-A városkép egyik meghatározó alakítója ez a cég. Gondoljunk arra, hogy milyen közterületekkel találkoznak az itt élő emberek, milyen a város tisztasága, rendezettsége – emelte ki Nagy Bálint, majd bemutatta az új ügyvezető-igazgatót. Laczkó Mária ezidáig Hévízen dolgozott, egy hasonló önkormányzati szervezet vezetőjeként.

-Keszthely története, hagyományai, korábbi fenntartási rendszere miatt megérdemel egy olyan városképet, olyan miliőt, mely a helyieknek és az idelátogató turistáknak is élményt, örömet, megnyugvást tud nyújtani – összegezte a VÜZ Kft. új ügyvezetője. Lackó Mária hozzátette: mindenki számára élhetővé szeretnék formálni a várost, könnyen, olcsón, egyszerűen fenntartható módon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában