Koronavírus Zalában

2021.03.11. 14:00

Keléné Juhász Ilona azért várja a védőoltást, hogy láthassa gyermekeit

Keléné Juhász Ilona, a tormaföldei központú Szent János-hegyért Egyesület elnöke családjával az elsők között regisztrált a védőoltásért.

Korosa Titanilla

Keléné Juhász Ilona

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Korosa Titanilla

– Nagyon fontos lenne, hogy a fertőzést mielőbb megállítsuk, és más módja ennek nincs, csak az, ha mindenkit, akit lehet, beoltanak – mondta. – Családunkban különösen hangsúlyos ez, és nemcsak azért, mert az idősebb családtagokat védjük, hanem azért is, mert gyerekeink külföldön élnek és sajnos, most még, oltás nélkül mi sem utazhatunk hozzájuk, és ők sem látogathatnak haza. Sajnos november óta csak telefonon tudjuk tartani a kapcsolatot. De reméljük, mielőbb megkapjuk az oltást, és hamarosan már találkozhatunk személyesen is.

Keléné Juhász Ilona
Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Keléné Juhász Ilona hozzátette, hogy számára – pont a külföldi családlátogatások miatt – fontos lenne, hogy olyan vakcinával oltsák be, amit nemzetközi szinten is széles körben elfogadnak.

– Ahogy a környezetemben tapasztalom, mindenki nagyon várja már, hogy megkapja az oltást, mert a legtöbb embernek már elege van az egészségünk védelmében bevezetett korlátozásokból – fogalmazott. – Szívesen találkoznának már másokkal, hiányzik az emberi közelség, hogy megöleljük egymást újra. Főként azok élik meg a bezártságot még nehezebben, akik egy lakásban vészelik át ezt a helyzetet családostul. Ez az állapot is az oltás felé hajtja az embereket. Közben már többektől hallom, hogy megkapták a védőoltást, jól vannak, jól viselték és nem volt semmilyen kellemetlen tünetük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában