kiadvány

2020.11.26. 13:45

NŐK FÓKUSZBAN MELLÉKLET A NOVEMBER 28-I ZALAI HÍRLAPBAN

Hiánypótló kiadvánnyal jelentkezik a november 28-i, szombati számában a Zalai Hírlap!

A nők férfiakat megszégyenítő teherbírása, sokoldalúsága, emocionális léte, féltő gondoskodása, céltudatossága irigylésre méltó. A családi élet mellett az üzleti életben és a közéletben is egyre több nő találja meg a sikert – úgy, hogy közben nagyszerűen egyensúlyoznak az élet minden területén. Ezeket a kimagasló eredményeket elért megyei és megyebeli kötődéssel bíró hölgyeket szólaltatjuk meg a magazinunkban. A kitartó munka mögött sokszor átlagos, hétköznapi emberek vannak, akik motivációként szolgáló történeteket tudnak megosztani a hivatásról, a pályafutásról, a munka-magánélet egyensúlyának megteremtéséről, és arról, hogy női vezetőként hogyan tudnak érvényesülni a világban.

Ezeket a pozitív példákat, sikeres nőket, vállalkozókat, családanyákat mutatjuk be olvasóinknak, hogy történeteikkel ösztönözzék a nők közéleti szerepvállalását.

Az A4-es kiadvány ingyenesen kerül az előfizetői lapszámokba, az újságárusoknál pedig a megszokott, 200 Ft/db áron vásárolható meg a melléklet a Zalai Hírlappal együtt.

KERESSE A NOVEMBER 28-I, SZOMBATI ZALAI HÍRLAP ELŐFIZETŐI ÉS ÁRUSPÉLDÁNYAIBAN!

Kellemes olvasást kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában