„Egészségharcosok Dél-Zalában”

2020.08.26. 09:00

A testmozgást népszerűsítették Nagykanizsán

A Három generációval az egészségért program keretében alakult meg tavaly az „Egészségharcosok Dél-Zalában” elnevezésű konzorcium, házi- és gyermekháziorvosok vezetésével.

Benedek Bálint

20200825. Nagykanizsa, Walkenergie fitt. A Három generációval az egészségért program keretében alakult meg tavaly az "Egészségharcosok Dél-Zalában" elnevezésű konzorcium háziorvosok és gyermekháziorvosok vezetésével. Ennek keretében tegnap energikus gyaloglással (képünkön) az örömteli testmozgást népszerűsítették a tagok egy belvárosi fitnesz teremben. . Fotó : Szakony Attila SzA Zalai Hírlap ZH

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szakony Attila

Ennek keretében tegnap energikus gyaloglással (képünkön) az örömteli testmozgást népszerűsítették a tagok egy belvárosi fitneszteremben. Csütörtök 16.30 órakor a Kanizsai Dorottya Kórházban ingyenes előadáson a szív- és érrendszeri, valamint demenciaszűrések fontosságára hívják majd fel a figyelmet.

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában