Koronavírus Zalában

2020.05.21. 07:00

Flashmobbal üzen Hévíz: százszázalékos profizmussal várja a vendégeket

Flashmobbal üzen a város: 100 százalékos biztonsággal, minőséggel és profizmussal várja (ismét) a vendégeit.

Péter B. Árpád

Hévíz, 2020. május 9. Fiatal pár a hévízi tófürdõben az újranyitás napján, 2020. május 9-én. A fürdõt a koronavírus-járvány miatt március 17-én zárták be. MTI/Varga György

Forrás: MTI / Varga György

Fotó: Varga György

Minderről néhány napon belül profi klip is tanúskodik, amely a hivatalos közösségi felületeken kívül (a helyzethez illő, de a marketingszakmában korábban is ismert kifejezéssel) vírusvideóként terjed majd – itthon és Európában.

– Baldauf Csabától, az alsópáhoki Kolping Hotel vezetőjétől származik az ötlet, amit felkaroltunk és továbbgondoltunk – fogalmaz Pálffy Tamás, a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője, elárulva, ma a hotelvezetők – Papp Gábor polgármester és a Tófürdő vezetőjének közreműködésével – kisfilmet forgatnak a Medvenapozón, amellyel azt üzenik, Hévíz felkészült, biztonságos és újra várja a vendégeket.

A forgatókönyv lapzártánkkor még nem volt végleges, de a hazai turizmus elismert személyiségei akár szívecskét vagy szmájlit is formázhatnak majd élőképben, arra hívva fel a figyelmet, hogy a „maradj otthon!” helyett eljött a „maradj itthon!” ideje, és erre Hévíz tökéletesen alkalmas.

A kisfilmet a Hévízi Televízió készíti, amelynek ügyvezetője, Bornemissza Tamás azt mondta, a város a minőségi pihenés és élmények fellegvára, így természetes, hogy a kezdeményezést segítik, sőt még egy drónkamerát is bevetnek, hogy a képi látvány is megfelelő legyen.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában