Elismerés

2020.03.03. 11:30

Zalakarosi szakembert díjaztak az Utazás kiállításon

Kovács Szabolcs, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője kapta meg az Utazás kiállításon az év Turisztikai Desztináció Menedzsment (TDM) szakembere díjat. Az elismerést kitartó munkájával és innovatív projektjeivel érdemelte ki.

Benedek Bálint

Hogyan égess hulladékot kertedben? Mutatjuk

Első alkalommal rendezte meg a Turizmus Kft. a szakmai szövetségek díjátadóját az Utazás kiállítás hivatalos fogadásán egy fővárosi hotelben. Az eseményen a szakmai szövetségek legjobb szakembereit köszöntötték ünnepélyes díjátadó keretében.

Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője kiemelte: küldetésüknek tartják, hogy a díjazottak híre a teljes szakmához, sőt az ágazaton túlra is eljusson. Szeretnék, hogy mindenki megismerhesse azokat a szakembereket, akik munkájukkal és elhivatottságukkal hozzájárultak a turisztikai szakma teljes sikeréhez.

Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke elmondta: az év TDM szakembere díj odaítélése a szakmai munkát előtérbe helyezve történt meg. A díjazottat két lépésben választották ki: először a szakma voksolhatott az általa legalkalmasabbnak vélt jelöltekre. Az öt menedzser közül a szervezet elnöksége választotta ki a díjazottat.

Kovács Szabolcs lett az év turisztikai desztináció menedzsment szakembere
Fotó: Szakony

A zalakarosi Kovács Szabolcs nevéhez fűződik többek között a „Hat Érzék” integrált desztinációs marketingprogram kidolgozása és megvalósítása, amely élményláncként értelmezi a térségi kínálatot. Ennek egyik termékesítése, az „Érzékek Útján” elnevezésű interaktív élménytúra, valamint a „Zalakaros Go Bike” és a „Csak Egy Pillanat!” szemléletformáló kampány szintén az ő munkásságának eredménye.

– A kivételes összefogás és csapatmunka elismerése a díj – fogalmazott lapunknak Kovács Szabolcs. – Ez mindig fontos visszaigazolás, de igazi sikernek a közös munkával megvalósított projekteket tekintem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában