Mozaikkereső játék első sorsolása

2020.01.30. 07:00

Öt nyertes került ki Zalából a Mozaikkereső játékon

Tegnap a kiadónk telephelyén lezajlott a 2019-es Mozaikkereső játék első, napilaponkénti nyereményeinek sorsolása. A fődíjak, a személyautók ma találnak gazdára.

ZH

Munkatársaink 103 725 szelvény közül sorsolták ki a napilaponkénti öt nyertest

Fotó: Napló

A hagyományos Mozaikkereső játék sorsolását 19 megyei napilap állandó olvasói várhatták izgalommal. Azoknak volt esélyük nyerni, akik érvényes előfizetéssel rendelkeztek, illetve a decemberi lapokban megjelent mozaikdarabokat felragasztották a játékszelvényre, majd azt kitöltve beküldték az adott megyei napilap szerkesztőségének címére.

Munkatársaink 103 725 szelvény közül sorsolták ki a napilaponkénti öt nyertest
Fotó: Napló

A játék rendkívüli népszerűségnek örvendett az olvasók körében, rekordot jelentő módon összesen 103 725 darab szelvény érkezett be a meghirdetett határidőig. Három újság előfizetői pedig különösen „szorgalmasak” voltak: a tegnapi sorsolás során a Kisalföld 12 365, a Vas Népe 12 026, a Zalai Hírlap pedig 12 025 reménybeli nyertessel képviseltette magát.

A sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott, és Zalából az alábbi előfizetőink nyertek. 1 000 000 forint értékű Edenred kártyát: Nagy Tibor, Keszthely. Laptopot: Mózes Istvánné, Fityeház. Robotporszívót: Kovács Lajos, Pethőhenye. Wellnesspihenést: Kocsis Istvánné, Muraszemenye. Robotgépet: Markó László, Nagykanizsa.

A nyerteseket telefonon értesítjük. Akiknek most nem volt szerencséjük, ne csüggedjenek, hiszen csütörtökön még gazdára vár három Toyota Yaris személyautó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában