Évek óta hagyomány

2019.12.30. 08:00

Érzelmes percek, jókedvű pillanatok a kanizsai ünnepváró előadáson

Érzelmes pillanatokból nem volt hiány a Kanizsai Fiatalok Közösségének ünnepváró előadásán.

Szabó Zsófia

Hagyomány, hogy a fiatalok karácsonykor színdarabbal örvendeztetik meg közönségüket

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Szabó Zsófia

Évek óta hagyomány, hogy karácsonykor a színészpalánták és tánctehetségek színdarabbal örvendeztetik meg a közönséget. A csapat idei gálaestjén az Angyalképző, avagy tanuljunk meg szeretni című előadásra várták a közönséget a Honvéd Kaszinóba.

Hagyomány, hogy a fiatalok karácsonykor színdarabbal örvendeztetik meg közönségüket
Fotó: Szabó Zsófia / Zalai Hírlap

Pávlicz Erika, a Kanizsai Fiatalok Közösségének alelnöke elmondta: a tél az esztendő legmozgalmasabb időszaka számukra. Sok fellépés, bemutató vár rájuk év végéig. Azonban mindezek mellett arra is szakítanak időt a fiatalok, hogy a nehéz sorsú embereknek segítsenek a Mosolyvarázs akciójukkal. Ennek keretében gyakran – különösen, az ünnepek idején – ajándékokkal, műsorral lepik meg a rászoruló embereket.

– Pihenésre az ünnepek idején sincs időnk – erősítette meg Pávlicz Erika. – Magic Ritmo tánccsoportunk folyamatos próbákkal már a versenyszezonra készül. A Honvéd Kaszinó Városi Színpada tehetségeinek pedig csapatépítő napot tartunk annak érdekében, hogy újult erővel kezdhessék el az új évet, ami szintén mozgalmas lesz. A táncversenyek mellett színjátszó-találkozók, fellépések, bemutatók sokasága vár ránk, emellett, természetesen nyári tábort is szervezünk. Reményeink szerint a következő évünk is legalább olyan sikeres lesz, mint az idei – összegezte az egyesület alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában