Visszatekintő

2019.12.18. 15:00

Emlékszik még, mi történt januárban? – Ezek a cikkek érdekelték a legjobban olvasóinkat

Hihetetlen, de hamarosan véget érnek a 2010-es évek! Ahogy minden évben, idén is hetente visszatekintünk az elmúlt esztendőre, hogy megmutassuk milyen témák érdekelték a legjobban olvasóinkat. A rendőrségi híreket ezúttal kihagytuk a felsorolásból.

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

Viharos szél, jégeső

Január elején leginkább az időjárás nehezítette meg a zalaiak életét, hiszen az év második napján a jégeső viharos széllel karöltve csapott le ránk. Olvasóink folyamatosan küldték felvételeiket a viharról, amelyeket meg is osztottunk. A képeket és videókat olyan sokan nézték meg, hogy ez lett január hónap legolvasottabb cikke. Írásunkat itt nézheti vissza.

Első baba Zala megyében

Szerencsére nemcsak rossz dolgok történtek év elején. Zala megye első babája Nagykanizsán született meg, aki a Hoecker Ádám nevet kapta. A kisfiú koraszülöttként jött világra 3750 grammal és 54 centiméterrel, második gyermekként. Édesanyját, az eszteregnyei Hoecker-Balázs Máriát Vigh László, országgyűlési képviselő köszöntötte egy kis ajándékcsomaggal. A találkozásról szóló cikk a második legolvasottabb anyag lett portálunkon.

Fotó: Pezzetta Umberto

A kalandos életű kémikus

Dr. Bertha Andrást az egész megyében hatalmas tisztelet övezi. A kalandos életű kémikus jelenleg Tormaföldén él családjával, vele készült riportunk pedig a harmadik legolvasottabb cikk lett januárban. Ha kíváncsi rá, ide kattintva elolvashatja.

Prof. Dr. Bertha András: – Elkezdtem keresni a „megjelölt” vízcseppet a tengerben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában