Ne megszokásból közlekedjen!

2019.10.30. 07:00

Forgalmi változások lesznek mindenszentek és halottak napján – Frissítve

A mindenszentek és a halottak napja miatt megnövekvő forgalomra kell számítani, sok helyen lesznek forgalomkorlátozások, ezért különösen fontos, hogy fokozott óvatossággal és ne megszokásból közlekedjünk.

Arany Gábor, Útinform

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Fotó: © Katona Tibor

Zalaegerszegen október 31-én, csütörtökön 16 órától november 3-án 20 óráig a Kiserdei utat egyirányúsítják a Ságodi úttól a Kaszaházi út felé. Ez idő alatt lezárják a Kaszaházi úti körforgalom Kiserdei utcai kihajtóját. Zalaegerszegen november 1-jén 13 és 20 óra között félóránként rásegítő járatok indulnak a Kovács Károly térről az Új köztemetőig, a buszok a köztes megállóhelyeken nem állnak meg. Vissza pedig 13.15-től félóránként indulnak a járatok.

Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Nagykanizsán tilos lesz megállni október 31-én 9 órától november 4-én 8 óráig a Tripammer Gyula utcában a vasúti hídtól a Gyulai közig a nyugati oldalon, a Vécsey utcában a Tripammer utca és a Maort utca között, a Vécsey utcában a Maort utcától az Olaj utcáig az északi, páratlan oldalon. Ez időszakban egyirányúsítják a Papp Simon sétányt a Tripammer utca irányából a Vécsey utca felé, valamint október 31-én 9 órától november 2-án 8 óráig a Tripammer utcát a Papp Simon sétánytól a Vécsey utcáig, az Erdész út felől a Kossuth tér irányába.

November 1-jén, pénteken temetői céljáratok indulnak Nagykanizsán 14 C jelzéssel a Városkapu körúttól 8 és 18 óra között minden egész órakor, valamint a Köztemetőtől 8.15 és 18.15. között minden óra 15 perckor.

Frissítés: Keszthely határában az erős temetői forgalom miatt a Fenyves fasort a 71-es főút irányából a Hévízi út irányába egyirányúsították – írja az Útinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában