Egy igazi nyári buli

2019.07.05. 12:10

Három napon át vár fergeteges koncertekkel a hatodik KeszthelyFeszt!

Idén sem marad el a nyugat-balatoni nyár egyik legkiemelkedőbb programja, amely 5 színpadon 24 koncerttel várja a bulizni vágyókat július 5-től 7-ig.

zaol.hu

A tavalyi KeszthelyFeszt is óriási sikert aratott Fotó: Archív

Fotó: ZH-Archív

Számtalan zenei stílus, népszerű zenészekkel képviselteti magát a Balaton fővárosában – így biztosan mindenki megtalálhatja kedvencét. Ahogy már megszoktuk, idén is öt helyszínen zajlanak az események: a Fő téren a Keszthely nagyszínpad, az Amazon háznál a MOL Nagyon Balaton színpad, A Sétálóutcán a Jazz színpad és Akusztik színpad, míg a Várkertben a Gyermekliget nyújt izgalmasabbnál izgalmasabb programokat.

A tavalyi KeszthelyFeszt is óriási sikert aratott Fotó: Archív

A Bor Összehoz című boros rendezvény már évek óta része a fesztiválnak, s ez idén sem lesz másként! A sétálóutcában és a Fő téren tizennyolc kiváló minőségű borokat kínáló pincészet finomságait kóstolhatja meg, de szebbnél-szebb hazai kézműves portékákkal is gazdagabb lehet.

Természetesen a zene játssza majd a főszerepet, hiszen olyan népszerű előadók fellépéseire bulizhatunk, mint Caramel, az Irie Maffia, a Hoologans vagy az Anima Sound System.

Pénteken 17 órától már várják a gyerekeket a Várkertben, hiszen indul a Fanyűvő Játékpark, míg 17:30-tól már Fabók Mancsi Bábszínháza nyújt szórakozást a legkisebbeknek is. A Keszthelyi Nagyszínpad első koncertjét a The Carbonfools együttes adja majd 18:30-tól. A részletes programokért IDE kattintson!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában