Megadták a módját

2019.05.02. 10:15

Koncertek, eszem-iszom, felvonulás – Ilyen volt május elseje Zala megyében!

Idén is számtalan programon vehettünk részt a munka ünnepén.

zaol.hu, ZH

Zalaegerszeg

A Zala Plaza előtt közel negyven gasztrokiállító, öt pálinkafőzde, koncertek és gyermekprogramok is várták az érdeklődőket. A rendezvény több napon át tartott, olyan neves előadók adtak koncertet, mint a Delta, a Dupla Kávé és Köteles Cindy, az Animal Cannibals, a Desperado és a Groovehouse. Tudósításunkat ITT olvashatja.

 

Hévíz

Kilencedik alkalommal idézik meg Hévízen a boldog békeidőket, azt a kort, amikor megszülettek a legendás hévízi

gyógyászat alapjai, felépültek a település csodálatos villái, s Hévíz elindult a polgárosodás és a világhírnév útján. A szerdán kezdődött

ötnapos program mindig kiemelkedő figyelemmel kísért része a korhű jelmezes felvonulás, melynek hátterét ezúttal is a Happy Dixieland Band szolgáltatta dixiemuzsika és színpompás tulipánok ezreinek s amatőr fotósok, videósok százainak sorfala adta a verőfényes napsütésben.

 

A mulatozás május 5-ig tartani fog a fürdőváros szívében. csütörtök este például St. Martin Swing koncertjére kerül sor Deák téri nagyszínpadon, így ha még nem tetted, kilátogathatsz az eseményre. A felvonulásról mi is tudósítottunk, a rendezvényről pedig itt és itt olvashatsz még többet!

 

Lenti

A Templom téren igazi klasszikus majális várta a helyieket Lentiben. Több művészeti formáció, köztük a hip-hop táncosok és a Kerka Táncegyüttes korosztályos csapatai is felléptek. Tudósításunkat ITT olvashatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában