Megnyitó

2019.05.02. 14:00

Az idei szezonban is sok vendéget vár a Zalakarosi Fürdő

A hagyományokhoz híven szerdán pezsgővel köszöntötték a vendégeket a Zalakarosi Fürdő újabb strandszezonjának ünnepélyes megnyitóján.

Szabó Zsófia

Cziráki László vezérigazgató és Novák Ferenc polgármester pezsgővel köszöntötte a vendégeket Fotó: Szakony Attila

Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója beszédében jelezte: a vendégek feltöltődését szolgálják a legújabb fejlesztések és a különböző szolgáltatások is.

Cziráki László vezérigazgató és Novák Ferenc polgármester pezsgővel
köszöntötte a vendégeket Fotó: Szakony Attila

– A közelmúltban átadtuk a gyógykertet, valamint a nyári csúcsszezonra elkészül a gyógycentrum, illetve helyreállítjuk a termáltavat is. Továbbá, az év végére megépül az új szaunavilág is – mondta a vezérigazgató. Ahogy azt is: a stratégiai célokat Zalakaros önkormányzatával közösen határozták meg.

 

Ezt követően Novák Ferenc polgármester mondott köszöntőt. Kiemelte: az öt hónapig tartó, immár 55. strandszezon mindannyiuk életében fontos időszak.

– A hónap során várjuk a harmincmilliomodik vendéget. Reméljük, a tavalyi sikeres, látogatottsági rekordban is bővelkedő időszak ebben az esztendőben is folytatódik. Ehhez a fürdő mellett a város területén végzett korszerűsítésekkel, jövőbeni fejlesztésekkel is szeretnénk hozzájárulni – fogalmazott Novák Ferenc.

Az eseményen továbbá felavatták a sportmedence legújabb attrakcióját, a hullámkeltő berendezést is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában