Csak a zene!

2019.02.04. 10:00

Fergeteges koncertet adott Zalaegerszegen a Frenk

Aktuális turnéjának első vidéki koncertjét adta szombaton este a VMK Caffé színpadán Frenk. A hétköznapok és az éjszakák elfojtott világáról éneklő alterpop előadó ezúttal nem szólóban, hanem zenekarral a háta mögött játszott.

Gyuricza Ferenc

Frenk ezúttal zenekari kísérettel lépett fel Fotó: Gyuricza Ferenc

Az egykori Hiperkarma-dobos Torma Gábor, alias Frenk az utóbbi időben gyakori vendégnek számít Zalában, több alkalommal adott már koncertet szólóban, önmagát egy szál gitárral kísérve, s ugyancsak járt errefelé a Budapest Bár egyik énekeseként is.

Frenk ezúttal zenekari kísérettel lépett fel Fotó: Gyuricza Ferenc

Ezúttal ismét saját karrierjére összpontosít, pénteken a budapesti Trip hajón kezdte meg újabb turnéját, amelynek második állomása volt a zalaegerszegi. A VMK Caffé Hangfoglaló program által támogatott sorozatának részeként a hatodik szólólemezén dolgozó dalszerző-előadó közkedvelt rock & roll popsanzon stílusú slágereit, ismert dalait adta elő, a gitáros Vastag Gábor, a billentyűs Vízvárdi András, a basszusgitáros Giret Gábor és a dobos Bátor Bence alkotta önálló zenekara kíséretével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában