Szó esett a rendőri munka változásairól is

2018.11.24. 09:00

Partnereit köszöntötte a főkapitányság Zalaegerszegen

Negyedik alkalommal rendezett partnertalálkozót a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság – csütörtök este a hangversenyteremben.

Magyar Hajnalka

A partnertalálkozón dr. Kuczik János Zoltán rendőr dandártábornok mondott pohárköszöntőt Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

A kötetlen találkozón részt vettek az államigazgatás és a közigazgatás megyei és városi vezetői, a társszervek és partnercégek képviselői, a tudományos és művészeti élet prominensei, s a vendégek soraiban köszöntötték a horvát diplomácia több képviselőjét, élükön a nagykövettel.

Nyitányként kisfilm kínált betekintést a főkapitányság elmúlt évébe, szó esett az informatikai és egyéb fejlesztésekről, a képzésekről, s a Szent György dombormű felavatásáról egyaránt.

A partnertalálkozón dr. Kuczik János Zoltán rendőr dandártábornok
mondott pohárköszöntőt Fotó: Pezzetta Umberto/Zalai Hírlap

Ezt követően a megyei főkapitány, dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy adott áttekintést eredményeikről, adatokkal illusztrálva a bűncselekmények számának csökkenését a négy évvel ezelőttihez képest. Kitért rá, átalakult a bűnözés belső struktúrája, előtérbe kerültek a kábítószerrel összefüggő esetek, a testi sértéssel járó indulati cselekmények, a garázdaság. Az eredményekhez dr. Kuczik János Zoltán rend­őr dandártábornok, műveleti or­szágos rendőr-főkapitány helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka is gratulált pohárköszöntőjében.

A koccintás után Szilágyi Tibor és Heilig Gábor adott műsort, majd a Készenléti Rendőrség Jazz Combója muzsikált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában