Meghódították a táncparkettet

2018.11.26. 08:00

Báloztak a gólyák Nagykanizsán

A tanulásban bővelkedő hétköznapokat éjszakába nyúló mulatsággal fűszerezték meg a Pannon Egyetem helyi kampuszának diákjai.

Szabó Zsófia

A diákok és az egyetem munkatársainak nyitótánca Fotó: Gergely Szilárd

Fotó: Gergely Szilárd

A Medgyaszay Házban pénteken rendezték a gólyaavató bált. Kisiván Kinga, a hallgatói önkormányzat nagykanizsai ügyekért felelős elnöki megbízottja köszöntötte elsőként a bálozókat, majd Kölkedi Krisztián, a Kanyssa Hallgatói Alapítvány elnöke szólt az ünneplőkhöz. Hangsúlyozta: a közösség összekovácsolásához az oldott hangulatú este nagyban hozzájárul.

A diákok és az egyetem munkatársainak nyitótánca Fotó: Gergely Szilárd

Dr. Tóth-Kaszás Nikoletta, a helyi kampusz igazgatója elmondta: az egyetem fennállása óta minden évben megszervezik a gólyabált. Dénes Sándor polgármester pedig azt emelte ki, hogy a közelgő vizsgaidőszak előtt remek kikapcsolódást nyújt a diákok, a tanárok számára a bál.

Az est a diákok és az egyetem munkatársainak közös nyitótáncával kezdődött, majd vacsora, élő zenés mulatság és a Kozmix koncertje színesítette a rendezvényt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában