Két városrészben is

2018.10.13. 07:00

Köszöntötték a nyugdíjasokat Zalaegerszegen

A megyeszékhely két városrészében is műsorral, vendéglátással köszöntötték a szépkorúakat péntek délután.

HP

A csácsi Izsák-iskola tornatermében megrendezett idősek napjára ezúttal is sokan fogadták el a meghívást Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

Az Alsójánkahegyi Kulturális Egyesület a településrészi önkormányzattal karöltve negyedik alkalommal rendezte meg az idősek napját.

– Elhúzzuk a nótáját, ez volt tavaly is a rendezvényünk címe, ugyanis a program során Mrakovics Emil magyarnóta-­énekes lépett fel – mondta a programot megelőzően Galbavy Zoltán, a településrész önkormányzati képviselője. – Idén is ő az egyik fellépő a programon, egy népi együttessel együtt érkezik, Debrei Zsuzsanna és Bot Gábor színművészek pedig operettdalokat adnak elő. Közel kétszáz meghívót vittünk ki a környéken lakó nyugdíjasoknak. Az alsójánkahegyi környék idősödő településrész, ezért is fontos, hogy októberben, az idősek hónapján köszöntsük a szépkorúakat.

A csácsi Izsák-iskola tornatermében megrendezett idősek napjára ezúttal is sokan fogadták el a meghívást Fotó: Katona Tibor/Zalai Hírlap

A csácsi városrészben ugyancsak pénteken este hívták meg a helyi nyugdíjasokat egy kellemes estére. Mint Herkliné Ebedli Gyöngyi önkormányzati képviselő elmondta, mindig nagyon sokan fogadják el a meghívásukat, mint idén is. Az Izsák-iskola helyszínül szolgáló tornatermében több mint száz vendég gyűlt össze, akiket Balaicz Zoltán polgármester köszöntött, majd műsoros est következett, s vacsorán látták vendégül a nyugdíjasokat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában