Kulturális műsorral készültek

2024.06.15. 13:30

A barátság napja a Korhatártalanok Klubjánál Csesztregen

A barátság napját hirdette meg a Korhatártalanok Klubja a helyi tagoknak, valamint a környékbeli társklubok nyugdíjasainak.

Korosa Titanilla

Színpadon a csesztregi klub énekkara

Fotó: Korosa Titanilla

A programról Király Edit, a csesztregi idősklub vezetője elmondta, hogy immár 12. alkalommal gyűltek össze újra ebben az időszakban, június közepén, mikor hagyományosan a férfiak napját tartották meg. Idén is megünnepelték a teremtés koronáit a program elején, de a rendezvény most főként a barátságról szólt. 

– Vannak klubon belüli baráti kapcsolatok, amik itt születtek, de baráti kapcsolatot ápolunk a társklubokkal is, minden évben vannak közös programjaink és jól érezzük magunkat, hiszen ez a lényege a barátságnak – mondta el elöljáróban, majd a rendezvényről szólt. – Minden résztvevő csoport műsorral készült, ebből állt össze a nap kulturális része, illetve köztünk volt Zalaegerszegről Vassné Keszte Éva, aki tagja az Életet az éveknek országos nyugdíjas szervezet megyei csapatának és a mi egyik klubtagunknak ismerőse, a jó kapcsolat révén jött el hozzánk és énekelt slágereket. Velünk voltak a szentgyörgyvölgyi színjátszók, a Vastaps Társulat, amely szintén előadással készült. Meghívtuk a lenti Civil Nyugdíjas Klub, a Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub, a csömödéri Cserta-menti Nyugdíjas Klub tagjait is.

Fotó: Korosa Titanilla

A fellépők műsora előtt Király Edit köszöntötte a megjelenteket, majd a csesztregi klub énekkara lépett színpadra, a dalkört nemrég Siófokon az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud? rendezvényén kiemelt arany minősítéssel díjazták, a lenti klubból pedig Kerese Sándort ismerték el hasonló módon szájharmonika előadásáért. 

Meghívták a klub támogatóit is az eseményre, hiszen vállalkozók és az önkormányzat is segíti a szervezet működését. Az előadások után beszélgetéssel, vendéglátással folytatódott a barátság napja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában