Közlekedési információk az Egerszeg Fesztivál idejére

2024.06.13. 08:28

Útlezárások Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnap éjfélig

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: How are you

2024. június 13-án (csütörtök) 00:00 órától június 17. (hétfő) 05:00 óráig lezárásra kerül a Széchenyi tér és a Kossuth utca Petőfi utcáig tartó szakasza, valamint a Kazinczy tér Kovács Károly tértől a Mártírok útjáig tartó szakasza. A Mártírok útjáról tilos a bekanyarodás a Balatoni út (Nagytemplom) felé, továbbá szintén tilos a bekanyarodás a Kosztolányi és a Batthyány utcákról a Kazinczy tér felé. A jelzett időpontban a Volánbusz járatai terelő úton közlekednek. A lezárással érintett területen 2024. június 13-án (csütörtök) 00:00 órától tilos a parkolás!

2024. június 14-én (péntek) 9:00 órától június 16. (vasárnap) 24:00 óráig a Tüttőssy u. 10-22. sz. előtti szakaszára csak az ott lakók hajthatnak be, a Kossuth utcára való haladás nem lehetséges. Az EgerszegFeszt ideje alatt a Kisfaludy utcáról nem lehetséges a Kossuth utcára történő felhajtás. A gépjármű forgalom a Petőfi utca irányába az OTP árkádja alatti átjárón keresztül történik.

Kérjük, amennyiben lehetséges, gyalogosan közelítsék meg a fesztivál helyszínét!

Gépkocsival érkezők számára az alábbi lehetőségeket javasoljuk: Csipke Parkolóház, ZTE Stadion melletti parkolók, Kovács Károly téri parkoló.

A fesztivál területe: „Széchenyi tér – Keresztury tér –– Kossuth tér – Európa tér – Dísz tér –– Kossuth utca Petőfi utcáig tartó szakasza – Kisfaludy utca Ady utcáig tartó szakasza – Kazinczy tér Mártírok útjától a Kovács Károly térig tartó szakasza – Mártírok útja Kazinczy tértől Kisfaludy utcáig tartó szakasza.A fesztivál területére kizárólag a technikai személyzet (tűzoltóautó, mentőautó, rendőrségi járművek, áruszállító járművek, rendezők) járművei, az előadókat és kellékeiket szállító járművek, valamint a műszaki személyzet járművei léphetnek be, engedéllyel.

A fesztivál területén kerékpárral, rollerrel, elektromos rollerrel kizárólag tolva szabad közlekedni, gyalogosként.

(Forrás: egerszegfesztival.hu)


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában