Olvasóink segítségét kérik

2018.05.09. 15:47

Közel harminc póráznak kelt lába a nagykanizsai menhelyről

Az állatmenhelyről több tucat póráz és nyakörv tűnt el. Az állatotthon munkatársai egyik reggel szembesültek azzal, hogy az eszközöknek csak a hűlt helyük van.

Szabó Zsófia

Betörésre, kutyalopásra volt már példa korábban is, azonban ekkora mennyiségű póráz és nyakörv eltulajdonítására nem.

– Este még megvoltak a kutyasétáltatáshoz naponta használt tárgyak, reggel, munkakezdéskor viszont már üresen állt a tároló – mondta Skanecz Tamás, a menhelyet működtető Élettér Állat-és Természetvédő Egyesület vezetőségi tagja.

– Tény, jelentős anyagi kárunk nem keletkezett, ugyanakkor a közel harminc pórázra és nyakörvre nagy szükségünk volt, ezeket naponta használtuk. Sajnos, nélkülük nem tudjuk kivinni a kutyákat sétálni. Nem értjük a történteket, mert nem néhány darab tűnt el, hanem az egész készlet – jegyezte meg.

Segítsen Ön is!

A menhely csapata arra kéri az állatbarátokat, hogy ha lehetőségük van rá, a számukra feleslegessé vált fémcsatos nyakörveket, pórázokat juttassák el az Élettérhez, hogy újra sétáltathassák az ebeket.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában