Program

2018.02.19. 19:20

A nagykanizsai HSMK-ban Tóth Vera énekesnő is fellép

Nagy utazás címmel Dés László és Tóth Vera ad konceret február 23-án (péntek) 19 órakor a HSMK-ban.

Benedek Bálint

A 64 éves Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, dzsesszzenész és zeneszerző Tóth Vera énekesnővel karöltve tavaly ősszel indult koncertturnéra, mely ezúttal a művelődési központba érkezik. Szerelem első vérig, Nagy utazás, Vigyázz rám, Jazz+Az, Dzsungel Könyve, Valahol Európában, Pál utcai fiúk, Férfi és Nő – hogy mi a közös ezekben a különböző műfajokban született, sikeres dalokban, produkciókban?

Sokféle zenei tehetséggel és kimeríthetetlen invenciókkal rendelkező Dés László személye köti össze ezeket, akinek nevéhez népszerű dalok, színpadi és filmzenék, jazz formációk fűződnek. Dalait, slágereit nap mint nap játsszák a rádiók, musicaljei bemutatásuk óta műsoron vannak itthon és külföldön, egyedi szaxofon-hangját nemcsak a jazz-rajongók, hanem a pop és rockzene kedvelői is évtizedek óta hallgatják és szeretik.

A zenész a koncerten számos meglepetésre készül, kivételes tehetségű muzsikusok közreműködésével. Vendégként a kiváló énekesnőt, Tóth Verát köszöntheti a közönség, akivel Dés László már korábban dolgozott együtt, – akkor jazz produkcióban -, tehetségéről, muzikalitásáról és remek hangjáról az évek során már sokszor meggyőződhetett. Dést azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma és a kritikusok tisztelnek, ugyanakkor – és ez a legfontosabb – a közönség nagyon szeret.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában