Te láttál valamit?

2024.02.15. 12:04

Zalaegerszegi baleset szemtanúit keresik

A lakosság segítségét kérjük egy Zalaegerszegen történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. február 13-án 15 óra körüli időben a Zalaegerszeg, Berzsenyi utcában a belváros irányából közlekedett egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépjármű a hozzá kapcsolt pótkocsival. A jármű a Berzsenyi utca 71. számmal szemközti parkolóba bekanyarodott, eközben nem biztosított elsőbbséget a vele azonos irányban, a kijelölt kerékpárúton szabályosan közlekedő kerékpárosnak, akit az utánfutóval elsodort.

Az ismeretlen jármű vezetője megállás és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A rendelkezésre álló adatok alapján a baleset bekövetkezését követően két ismeretlen személy a hölgy segítségére sietett, aki könnyebben megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy jelentkezzenek a segítséget nyújtó személyek, illetve aki az eseményt látta és azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-326-851-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon, olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában